Logo GCC Print Professionals

3M™ Zonwerende Raamfolies

Bespaar energie en verhoog het comfort!

gevelreclame
zonwering-folie

Creëer een comfortabele en aangename werkomgeving

Last van extreme hitte of hinderlijke weerspiegelingen op je werkplek door het zonlicht? Bescherm je kantoor of pand tegen de zon en kies voor 3M™ zonwerende raamfolies. Onze folie blokkeert tot wel 99,9 % van de schadelijke UV-straling en vermindert de hitte in je gebouw. Door regulering van het zonlicht heb je veel minder last van schittering en weerkaatsing op je beeldscherm. Dit verhoogt niet alleen het comfort voor jou en je collega’s, maar vermindert ook het gebruik van airconditioning en bespaart energiekosten. Bovendien zorgt onze folie voor meer privacy en veiligheid, omdat het moeilijker wordt om van buitenaf naar binnen te kijken.

Wij voorzien bedrijven van de juiste uitstraling met als uitgangspunt een hoog comfort en aangenaam werkklimaat voor de medewerkers en bezoekers.

 

Wij verzorgen alles van A tot Z

Wil je genieten van een koele werkplek zonder direct zonlicht? Onze 3M™ zonwerende raamfolie biedt uitkomst. Geniet van alle voordelen zonder enige moeite. Wij nemen alles uit handen, van A tot Z. Ook als je niet bekend bent met zonwerende folies, geen zorgen. We vertellen je er graag meer over.

We komen snel bij jou op locatie inmeten, zo garanderen wij de beste kwaliteit en schatten we de mogelijke kosten in. Het bevestigen of plakken van de zonwerende folie doen we met minimale overlast voor jou en je collega’s, aangezien we dit aan de buitenkant van het pand doen. We doen het graag voor je!

Ervaar ook het gemak van zonwerende raamfolie zonder zorgen. Laat ons je helpen om een aangename werkruimte te creëren en bestel de folie vandaag nog.

 
gevelreclame

Dit zeggen onze klanten

Bep
Google Review
Lees verder
Al jaren worden onze mailingen verzorgd door GCC. Altijd heel goede service, er kan altijd snel geschakeld worden en meegedacht. Heel tevreden over GCC en in t bijzonder Chantal 🙂
Sanne
Google Review
Lees verder
Hele prettige en snelle service! Zeer tevreden met de bedrukte stickers:) Met 1 mailtje begrepen ze gelijk wat ik bedoelde en de volgende dag lag het al klaar. Top!
Ginus
Google Review
Lees verder
Het plaatsen door GCC ging heel soepel. Fijne mannen die met plezier en vakmanschap hun werk doen. Het resultaat heeft ons werkelijk verrast! Op kantoor is de airco niet aangegaan op zonnige dagen en thuis bleef het verrassend koel. Het effect was groter dan verwacht. Ik kijk nu wel uit naar de zomer.
Marc
Google Review
Lees verder
Goede service en aardig meedenkend personeel. Goede prijs kwaliteit verhouding!
Previous
Next

Energiebesparing voor jouw bedrijf!

Bespaar flink op je energierekening met de 3M™ zonwerende raamfolies van GCC print professionals. Door het isolerende effect van de raamfolie door de zonnewarmte te weren en de temperatuur in het gebouw gelijkmatiger en gematigder te houden vermindert het energieverbruik aanzienlijk. Zeker voor grote glas- en raampartijen kan dit een forse impact hebben. En het beste van alles: ons ervaren team verzorgt het hele proces voor jou, van inmeten tot bevestiging. 

De 3M™ zonwerende raamfolies heeft een levensduur van 25 jaar. Daarnaast heb je een garantie van 10 jaar op zowel de hoogwaardige folies als de montage. Mits de folie is aangebracht door één van onze erkende monteurs. We laten ons werk certificeren en je ontvangt een garantiecertificaat.

 

gevelreclame

Eindeloze mogelijkheden!

De mogelijkheden van het plaatsen van 3M™ zonwerende folie zijn tegenwoordig eindeloos. Bij GCC zijn wij in staat om iedere droom te realiseren. Iedere ondergrond kunnen wij beplakken door ons aanbod van verschillende materialen. Of het gaat om enkel-, dubbel glas of ruiten.

Interesse in 3m zonwerende folie? Neem dan contact met ons op via het formulier of bel ons direct via de onderstaande knop

Vraag een scherpe offerte aan

Signing in jouw kantoor of pand?

Resultaten spreken natuurlijk meer tot de verbeelding dan woorden. Daarom hieronder een kleine greep uit de projecten waar wij trots op zijn!