Bel 0183 628 288
Start Live chat

Zonwerende folie

Bespaar energie door zonwerende folie

Energiebesparing is een onderwerp dat de meeste bedrijven inmiddels hoog in het vaandel hebben staan. Dit komt deels door de gestegen energietarieven en deels door de regelgeving van de overheid die op dat gebied steeds strenger wordt.

 

Sinds 1 januari 2023 moeten immers commerciële gebouwen minimaal voorzien zijn van energielabel C. Bovendien zijn meer en meer ondernemers zich bewust van het feit dat energie besparen bijdraagt aan de duurzaamheid van de wereld.  

Het gebruik van zonwerende raamfolies is een oplossing die steeds meer terrein wint. En dat is niet voor niets: het is bij uitstek de oplossing om energie te besparen aangezien het materiaal het grootste deel van de zonnewarmte tegenhoudt. Daarnaast zijn de moderne folies dermate transparant dat het niet ten koste gaat van je uitzicht naar buiten.  

Premium Raamfoliedealer

GCC print professionals is al enige tijd Premium Raamfoliedealer voor de folies van 3M™.  
3M™  is wereldwijd marktleider op het gebied van raamfolies. Naast een groot assortiment zgn. ‘sun control’ folies biedt 3M™  bijvoorbeeld ook veiligheidsfolies en privacy-folies welke allemaal via GCC print professionals verkrijgbaar zijn.  

3m logoEen van de meest gebruikte 3M™   zonwerende folies is de Prestige Exterior-serie. Deze zgn. ‘climat control folie’ is de enige in zijn soort en biedt een uitstekende balans tussen maximale lichtdoorlatendheid en warmtewering. Gepatenteerd en ontwikkeld middels NANO technologie.  

Heerlijk werken dankzij zonwerende folie

De folie bestaat uit 220 laagjes en zorgt voor warmtewering in de zomer en laat de zonne-energie binnen in de winter. Dit resulteert in een aangenaam klimaat op de werkplek. Het verhoogt het comfort. De airco kan gerust uit of op een laag pitje. Daarnaast is het de enige folie waarin geen metaal is verwerkt. Hierdoor ontstaat er geen corrosie en is er dus sprake van een langere levensduur, betere garantie en geen beschadiging aan ramen en kozijnen. Deze raamfolies zijn gemaakt voor gebruik aan de buitenzijde.  

De voordelen van 3M zonwerende folies

  • Houdt tot 97% van het infraroodlicht van de zon tegen en zorgt daardoor voor een lager energieverbruik, meer comfort en bescherming.
  • Blokkeert tot 99,9% van de schadelijke uv-straling die verschieten van kleuren veroorzaakt en zorgt zo voor een langere levensduur van uw meubilair.
  • Beschermt mensen tegen hoge temperaturen, terwijl de energiekosten omlaag gaan.
  • Zeer transparante raamfolies, die de originele uitstraling van het gebouw behouden.
  • Extra warmtewering in de zomer, nauwelijks warmteverlies in de winter.
  • Volledig metaalvrije samenstelling: geen corrosie, geen signaalstoring.
  • Kan aangebracht worden terwijl u aan het werk bent, geen onnodig oponthoud.

Op dergelijke hoogwaardige folies wordt uiteraard garantie gegeven: 10 jaar garantie op montage en op de folie zelf. Mits de folie uiteraard is aangebracht door één van onze erkende monteurs. We laten ons werk certificeren en je ontvangt een garantiecertificaat.  

 

Vraag ons naar de mogelijkheden en bel ons op nummer 0183-628288 of mail ons op info@gcc.nl.  U kunt ook het contactformulier invullen.  

Advies op maat

Stel ons gerust je vragen over alle mogelijkheden. Of kom langs op kantoor, dan laten we je het zien.

Contact

Daarom GCC

  • Persoonlijk advies
  • De beste kwaliteit
  • Scherp geprijsd
×