⚽ Scoren met drukwerk! ⚽

Op 20 november 2022 begint het WK Voetbal.
Bij ons is de oranjekoorts al aan het oplopen en onze creatieve vormgevers hebben de selectie al rond. Alle items kunnen uiteraard uitgevoerd worden in je eigen huisstijl.

Onze selectie:

WK voetbal banner

WK voetbal rolbanner
“De Virgil”

De kans dat mensen zomaar voorbij zullen lopen aan deze rolbanner is net zo klein als het passeren van onze aanvoerder Virgil.

Het is daarom de ideale manier om jouw WK boodschap uit te dragen. Een rolbanner met een boodschap die staat als een huis.

WK voetbal vlag

WK voetbal vlag
“De Frenkie”

Wil jij echt met kop en schouders overal bovenuit steken, net als onze regionale trots Frenkie? Dan is deze vlag iets voor jou. Het is dé manier om te laten zien dat jij ons elftal steunt!

WK voetbal poster

WK voetbal posters
“De Dumfries”

Als je net als Dumfries overal te vinden wilt zijn dan moet je onze voetbalposters bestellen! Niemand kan dan meer om jouw boodschap heen.

WK voetbal stoepbord

WK voetbal stoepbord

"De Bijlow, De Pasveer of toch De Noppert?"

Een klassieker zoals het stoepbord mag natuurlijk niet ontbreken in onze WK selectie. Wat je ook wil communiceren, het WK stoepbord zal, net als onze keepers, niet te passeren zijn.

WK voetbal vlaggetjes

WK voetbal vlaggetjes
“De Memphis”

Onze WK voetbalvlaggetjes zijn een echte smaakmaker. Waar Memphis kleur geeft aan ons Oranje geven deze vlaggetjes kleur aan jouw kroeg, kantine of kantoor. Bestel deze sierlijke sfeermaker nu en wordt ook de topscorer van jouw bedrijf.

WK voetbal bierviltjes

WK voetbal bierviltjes
“De Van Gaal”

Zoals Louis van Gaal de fundering is van het Nederlands elftal, is ook de fundering voor het bier natuurlijk onmisbaar. Bestel deze essentiële toevoeging nu om je selectie WK artikelen compleet te maken!

Download gratis het WK 2022 Speelschema

Wil jij een handig overzicht hebben van alle WK wedstrijden?Download gratis ons WK speelschema en vul de uitslagen in!

WK Speelschema

Prijsaanvraag doen:

Prijsaanvraag wk
Privacy statement
Print- en drukwerk

PERSOONLIJK

In plaats van het allemaal via internet
uit te zoeken en aan te vragen, bent u bij ons op kantoor altijd welkom. Ook komen wij graag bij u langs om de opdracht door te spreken en u goed te adviseren.

Snel en gemakkelijk!

Print- en drukwerk

ONE STOP SHOP

In plaats van communiceren met
een reclamebureau, een drukkerij én
een pakketdienst, heeft u bij GCC één aanspreekpunt! Van aanvraag tot aflevering nemen wij de totale verantwoordelijkheid om u zo veel mogelijk te ontzorgen.


Lekker efficiënt!

Print- en drukwerk

GCC RECLAME STUDIO

In plaats van standaard bestanden
te printen, ontwerpen wij snel en professioneel uw marketingmiddelen en communicatie-uitingen. We vertalen graag uw ideeën naar mooie creatieve resultaten.


Altijd een professionele uitstraling!

Print- en drukwerk

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

In plaats van te gokken wanneer de pakketdienst uw goederen komt brengen, leveren onze eigen koeriers op de afgesproken locatie, exact op tijd en aan de juiste persoon.


Uw wensen gegarandeerd!