Bel 0183 628 288
Start Live chat

Blog

Inspirerende presentatiemogelijkheden

Wees een 'show off': ingenieuze methodes voor een grandioze presentatie

Hoe trek je de aandacht? Elke ondernemer of bedrijf wil natuurlijk opvallen. Als je op een beurs of event staat, zou je dan nieuwe klanten kunnen aantrekken?

Het is best lastig om een mooie presentatie neer te zetten op evenementen en beurzen. Gelukkig is er steeds meer presentatiemateriaal met een prachtige uitstraling.

Display banners met stretchdoek

Losstaande displays zijn gemakkelijk te vervoeren, op te zetten en simpel in gebruik. Klik het frame in elkaar, trek het bedrukte textiel eroverheen en klaar is je prachtige presentatie!

Textiel displays bestaan uit twee delen. Een sterk en lichtgewicht frame en een bedrukt textieldoek. De ‘nieuwe generatie’ displays voorzien we van stretch textieldoek. Dat doek wordt standaard aan beide kanten bedrukt en is ontworpen om strak om het frame te passen.

De meerekkende stof maakt het mogelijk om apartere vormen displays te voorzien van een visual. Denk bijvoorbeeld aan beurswanden in een c-vorm, bekleding van pop-up statafels en zelfs een poef of stoel.

In de PDF ‘Ingenieuze methodes van het exposeren en grandioos presenteren van je handel voor hoogwaardige bedrijven zoals die van jou’ zie je talloze voorbeelden van prachtige displays en presentatiemogelijkheden.

Het is een document vol inspiratie. Blader het rustig door en laat je verbazen door alle prachtige mogelijkheden!

Download de PDF.

Advies op maat

Wil je meer weten over een grandioze presentatie van jouw merk? Vraag eens naar de stretch textieldoeken! 

Daarom GCC

  • Persoonlijk advies
  • De beste kwaliteit
  • Scherp geprijsd

Bekijk ook andere blogs

Een attent gebaar

Desinfectiegel flacon

Je wilt je werkrelatie bedanken voor het vertrouwen in deze tijd of een hart onder de riem steken, maar hoe doe je dat? Lees het hier.

Duurzame signing

Vloersticker

Geen zin om iedere dag opnieuw het rood-witte lint op te hangen? Kies voor iets duurzaams! Dat is veiliger en gaat langer mee.

Het belang van de juiste middelen op dit moment

Raamposter

In tijden van Corona is het inzetten van communicatiemiddelen van groot belang. Zo creëer je awareness en veiligheid.