Logo GCC Print Professionals

Bestel snel en eenvoudig in onze webshop!

Wij bieden je geen uitgebreide webshop met allerhande artikelen en drukwerk maar een weloverwogen aanbod.

 

Producten waar GCC sterk in is, waarbij we kwaliteit en service kunnen garanderen en vooral kunnen aanbieden tegen gunstige prijzen. Bovendien leveren wij al vanaf één exemplaar en als het moet met spoed.

stoepbord posters drukken

Posters

Met moderne technieken laten wij jouw posters maximaal opvallen! Wij drukken posters op allerlei verschillende materialen. Je kunt altijd kiezen voor goedkope posters. 

 

Ook voor outdoor posters hebben wij de juiste materialen in huis. Een affiche op A3 formaat is ook een poster. Wij kunnen posters drukken op alle gangbare formaten tot zelfs een Abri formaat. In onze webshop bieden wij standaard de formaten A3, A2, A1 en A0 aan. Al vanaf 1,85 per exemplaar.

Bouwtekeningen

Bouwtekeningen printen in een vak apart. De lijnen moeten immers haarscherp zijn. Wij printen bouwtekeningen in A0, A1 en A2 en alle tekeningen worden standaard gevouwen naar A4.

 

Het enige wat je hoeft te doen is een PDF uploaden die geschikt is om te drukken. Na het uploaden wordt je bestand direct door ons gecontroleerd en na goedkeuring kun je de order plaatsen.

Flyers en folders

Dat flyers populair zijn snappen wij wel: het is doeltreffende promotie. En dankzij verschillende mogelijkheden is er een flyer voor ieder budget. 

 

Een flyer is een enkel vel, een folder is gevouwen. De keuze voor een folder of een flyer hangt af van de hoeveelheid die je wilt vertellen. Een uitnodiging voor een event kan vaak prima op een flyer gedrukt worden, terwijl een nieuwe collectie producten eerder in een inspirerende folder verwerkt wordt.

Boeken en sets

Boeken zijn een ondergewaardeerde vorm van communicatie. Maar een verslag, corporate brochure, productengids of scriptie wordt extra waardevol in boekvorm: het blijft (langer) bewaard.

 

Ze hebben vaak veel tijd gekost om te maken, dus mogen ze ook mooi gebonden worden! En ben je schrijver en wil je graag je manuscript laten drukken, dat kan bij GCC al vanaf één exemplaar.

Foto-urnen

Vaak wordt de as van een dierbare in een urn bewaard met hierbij een losse foto. Met onze foto-urn kun je dit op een mooie manier combineren. Door het slanke ontwerp ontstaat een tijdloos en discreet herinnermonument voor je dierbare.


De dierbare kan een familielid zijn, maar ook je huisdier kan je op deze manier eren met een mooie plaats binnen je huishouden. De urn is zeer persoonlijk door gebruik van eigen foto.

Wanddecoratie

Wij leveren wanddecoratie voor thuis aan de muur. Maar ook als mooi cadeau om te geven voor verjaardag, jubileum of zomaar als verrassing.


Je kan kiezen uit een foto op plexiglas voor een glasheldere druk en diepte, dibond voor een luxe en stijlvolle uitstraling of de combinatie van plexiglas en dibond, beter bekend als gallerybond. Daarnaast bieden wij ook hoogwaardig canvas en diverse soorten ophangsystemen aan.

Vinyl stickers

Stickers zijn er in vele soorten en maten, van superkleine rolstickers tot grootformaat signing. Stickers zijn te verdelen in functionele stickers waarmee je iets wilt aanduiden of bekendmaken en reclamestickers waarmee je een boodschap wilt uiten of wilt opvallen.

 

In onze webshop bieden we enkele populaire formaten aan. Al deze vinyl stickers zijn makkelijk weer te verwijderen en voorzien van een frontslit.

Waarmee kunnen
wij je helpen?

Voor elke print- of drukwerk order, hoe klein of groot ook, kun je bij ons terecht. Wij printen en drukken op alle materialen en al vanaf één exemplaar. Vertel ons wat je nodig hebt en wij maken het.
 
Maar wij doen meer… wij zijn ook experts op gebied van vormgeving en signing, ontwerpen en beheren brandingportals voor klanten en begeleiden je bij grote en kleine marketingprojecten.

Contactformulier

Easy Brandportal

Eenvoudig en snel zelf content binnen je huisstijl opmaken, delen, beheren en bestellen met de Easy Brandportal. Bouw aan een sterk merk met dé online oplossing voor al je marketing- en communicatie uitingen. Easy Brandportal is een product van GCC print professionals.

 

Onderstaande klanten gingen je voor:

Koerierservice met ‘pin’ mogelijkheid!

Afhalen in Gorinchem, geen probleem!

Eigen productie, dus maatwerk mogelijk!

Monteren is ons vak, we doen het graag!

Gewoon bellen en bestellen is oke!

Einsteinstraat 1
4207 HW Gorinchem

Gijzenveld 5
4817 ZE Breda

+31 (0) 183 628 288