Presentatie- en beursmateriaal

Indruk maken tijdens een presentatie of beurs is natuurlijk wat iedere standhouder wil. En het was nog nooit zo makkelijk.

Hoe dan? Zorg voor beurs- en presentatiematerialen die er goed uit zien en makkelijk mee te nemen zijn. In een handomdraai realiseer jij zo een professionele visuele uitstraling die bijdraagt bij aan de impact van je presentatie.

Zet je presentatie kracht bij

Roll-up banners, L-banners en X-banners zijn gemakkelijk te vervoeren en op te zetten door één persoon. Dit maakt de materialen zeer flexibel inzetbaar. Ideaal om de beursstand aan te kleden of een presentatie kracht bij te zetten.

Lichtgewicht beurs- en presentatiemateriaal

Wij maken het je gemakkelijk met onder andere:

- Roll up banners
- L-banners en X-banners
- Pop-up wanden
- Zippit beurswanden
- Foamborden

We leveren de beurs- en presentatiematerialen met een opdruk naar wens en inclusief systeem. De roll-up banners, L-banners en X-banners zijn gemakkelijk te vervoeren en op te zetten door één persoon. We hebben ook pop-up beurswanden volgens hetzelfde principe. Dit maakt de materialen zeer flexibel inzetbaar. En ideaal om een beursstand aan te kleden of presentatie kracht bij te zetten.

Vraag nu ons advies voor jouw beurs of presentatie

Opmaak, productie en oplevering van beursstands

Het laten produceren van beursmateriaal is één ding, het moet ook vorm gegeven worden. En natuurlijk moet de beursstand gerealiseerd worden. Dit is waar wij het onderscheid maken, want wij bieden een full service dienstverlening aan. Je kunt ons dus vragen je beursmateriaal te maken, van ontwerp tot oplevering, en zelf hoef je alleen nog maar de proeven goed te keuren. 

Onderstaand een aantal foto's van door ons gerealiseerde beursstands. Wil je hier meer over weten, stel ons dan gerust je vraag. 

Beurs? Tip: denk ook eens aan:

- Stickers 

- Fotobehang

Dankzij de mogelijkheden van stickers en fotobehang worden ze door onze klanten regelmatig besteld als beursmateriaal. 

Bel mij

Vul hiernaast je naam en telefoonnummer in als je door ons gebeld wilt worden. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 

*
*
GCC Personal Printers

Waarom GCC print professionals

  • Bijna 30 jaar ervaring
  • Supersnelle levering door eigen productie en koerier
  • Printen en drukken op alle materialen
  • Full service, bv printen en afwerken, verzenden of plakken

Contact

Mis geen nieuws en acties

 

©2016 De Webmakers Gorinchem