Interieurproducten met eigen bedrukking

Een interieur moet eigen zijn. Want thuis moet je je vooral lekker thuis voelen. Omring je daarom met interieurproducten die jou een goed gevoel geven. Je mooiste foto op een prominente plek, of een opvallende print die voor sfeer zorgt. 

Met deze 7 producten creëer je eenvoudig een unieke en persoonlijke inrichting die indruk maakt.

 • Fotobehang
 • Stickers
 • Novilon vloer
 • Textielframes
 • Wolkenplafond
 • Canvas doeken
 • Bedrukte stoffen

 

Realiseer de sfeer die je voor ogen hebt en kies voor deze interieurproducten voorzien van:

- Je favoriete foto
- Een grafische of fantasie print
- Natuurlijke print: een uitzicht, strand, bos, steenprint enz.
- Eigen ontwerp
- Afbeelding uit de beeldbank (gratis bij je bestelling)

Meer weten? Vraag het ons!

Vraag ons advies

Fotobehang

De gemakkelijkste manier om van een saaie kamer een woonblad-waardige ruimte te maken is door een muur te voorzien van fotobehang. Met je eigen foto natuurlijk! Stel je eens voor dat je in je slaapkamer kunt wegdromen bij dat prachtige vergezicht van die heerlijke vakantie. Of vanaf je bank de skyline van de stad van je laatste stedentrip bewondert. Alles is mogelijk! En voor elke portemonnee.
Het behang is van hoge kwaliteit en wordt altijd op maat gemaakt, zodat de door jou geselecteerde of aangeleverde afbeelding het best tot zijn recht komt. Lees hier meer over fotobehang.

Stickers voor muur en raam

Stickers in je interieur? Ja, zeker! Raamfolie is de meest praktische sticker, maar zelfs deze is geïnnoveerd. Zo zijn er raamstickers waarbij je wel van binnen naar buiten kunt kijken maar niet andersom. Muurstickers in de kinderkamer zijn al jaren een trend, maar denk ook eens aan een krijtbordsticker of een magnetische muursticker. Leuk in iedere ruimte. De mogelijkheden en toepassingen van interieurstickers zijn eindeloos. Ook fijn: muurstickers zijn non-permanent leverbaar. Lees hier meer over stickers.

Novilon vloer met eigen print

Zocht jij altijd al een unieke vloer? Een Novilon vloer is niet nieuw, maar wist je dat je dit materiaal ook kunt laten bedrukken met een print of afbeelding naar keus? Je kunt het materiaal gedeeltelijk laten bedrukken of voor een totale print gaan. Eindelijk die leuke tegelprint, betonlook vloer, een monochrome print in de keuken of een stukje asfaltweg voor in de speelkamer. Novilon is ook nog eens sterk en onderhoudsvrij, de perfecte woonvloer dus!

Textielframes

Een strakke en tegelijk karakteristieke manier om een foto of afbeelding aan de muur te hangen, is door middel van een textielframe. We printen de gewenste foto op een mooi doek voorzien van een pees, die in een frame bevestigd wordt. Het frame koop je eenmalig, het doek kun je daarna wisselen. 
Er kan zelfs verlichting aangebracht worden en het frame kan ook van beide kanten van doek worden voorzien. Dit zijn vooral onder onze zakelijke klanten gewilde opties.

Wolkenplafond

Zit je vaak dromerig naar het plafond te staren? Voorzie het van een mooie foto! Wij maken zogenaamde wolkenplafonds - delen van het systeemplafond worden voorzien van een wolkenfoto. Een andere foto kan natuurlijk ook, zie het voorbeeld met vliegtuig. Het wolkenplafond is ook leverbaar met (dimbare) verlichting voor extra opvalwaarde.

Canvas doeken

Wil je een foto aan de muur, dan kun je die op vele materialen laten afdrukken. Canvas blijft een van de mooiste, want door de structuur van het materiaal krijgt elke foto extra sfeer. Canvas doeken zijn er ook in buitenkwaliteit, zodat je het hele jaar door ook in de tuin kunt genieten van je favoriete quote, een dierbare foto of een (extra) mooi uitzicht.

Stof met bedrukking

Wij bieden je de mogelijkheid om je gordijnen te laten matchen met de kussens op de bank: laat je eigen stof bedrukken. We kunnen stof voorzien van een print of een afbeelding of foto. De stof is vervolgens nog op vele andere manieren te gebruiken dan voor gordijnen. Denk aan een hondenkleed of boxkleed, maar ook poefs en loungekussens. 

 

Zie jij zo'n uniek interieurproduct wel zitten? Vraag ons naar de specificaties en prijzen. We kunnen je ook adviseren over de mogelijkheden.

Meer weten

Bel mij

Vul hiernaast je naam en telefoonnummer in als je door ons gebeld wilt worden. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 

*
*
GCC Personal Printers

Waarom GCC print professionals

 • Bijna 30 jaar ervaring
 • Supersnelle levering door eigen productie en koerier
 • Printen en drukken op alle materialen
 • Full service, bv printen en afwerken, verzenden of plakken

Contact

Mis geen nieuws en acties

 

©2016 De Webmakers Gorinchem