Bel 0183 628 288
Start Live chat

Blog

Thema-bijeenkomst AVG-wetgeving

Wat betekent de nieuwe privacy wetgeving voor jou?

Communicatie Platform Gorinchem organiseerde op 18 april een thema-avond over de gevolgen die de nieuwe AVG-wetgeving heeft. GCC was trotse gastlocatie van deze bijeenkomst.

Een deskundige spreker liet aan de hand van praktijkvoorbeelden zien op welke manier bedrijven met persoonsgegevens te maken hebben. En natuurlijk werden de bezoekers helemaal bijgepraat over hoe ze na 25 mei 2018 moeten gaan handelen.

GCC print professionals over persoonsgegevens

Bereid je voor op de AVG

De wet gaat veranderen en dat heeft effect op ons allemaal. Niet
alleen op grote bedrijven, ook ondernemers moeten zich voorbereiden. Wij willen
helpen om deze veranderingen in jouw bedrijf door te voeren.

Gratis boekje met stappenplan

We hebben ons best gedaan om zo helder mogelijk te laten zien hoe je je klaar kunt maken voor de nieuwe wetgeving. We maakten een handig boekje met een gratis stappenplan. Download het meteen, want 25 mei is al bijna!

Advies op maat

Liever persoonlijk contact over wat de nieuwe wetgeving voor jouw direct mail betekent? We kennen de ins en outs en informeren je graag.

Daarom GCC

  • Persoonlijk advies
  • De beste kwaliteit
  • Scherp geprijsd

Bekijk ook andere blogs

Klantbeleving staat voorop

In het jaar 2020 zal de klantbeleving het verschil gaan maken. De consument is zelfs bereid om meer te betalen wanneer de beleving goed is…

Hoe belangrijk is grafische vormgeving?

Vanwege tijd of budget ‘knutsel’ je zelf je vormgeving in elkaar, zonder ervaring. Dat begrijpen we. Toch raden we dit af, weten waarom?

Wees een ‘show off’: ingenieuze methodes voor een grandioze presentatie

Ingenieuze methodes van het exposeren en grandioos presenteren van je handel voor hoogwaardige bedrijven zoals die van jou.