Blog

Promotie die blijft plakken. Op deze vier manieren zet je stickers in.

Waarom je als bedrijf stickers nodig hebt

Stickers. Het klinkt bijna retro. Er was een tijdperk dat je stickers, vaak in een ronde vorm en met een glanzend oppervlak, van bedrijven kreeg. Ze worden nog steeds zo gebruikt, maar stickers zijn ook met de tijd mee gegaan. En als je de (nieuwe) mogelijkheden kent, snap je waarom je stickers nodig hebt. Daarom praten we je bij.

Een boodschap die blijft plakken

Dit promotiemateriaal is ontzettend veelzijdig en op vele manieren toepasbaar. Stickers kunnen van verschillende materialen gemaakt worden zodat ze ook op verschillende ondergronden geplakt kunnen worden. Zowel binnen als buiten. Dus één ding is zeker: je boodschap blijft plakken.

Waarom je als bedrijf stickers wilt inzetten

#1 Als je je winkelruiten wilt laten spreken

Je etalage is je visitekaartje en moet nietsvermoedende shoppers over de drempel trekken – letterlijk. Stickers zijn ideaal promotiemateriaal omdat ze in elke etalage passen.

Voorheen waren stickers moeilijk te plakken, een crime om te verwijderen en saai.

Nu kunnen we stickers op bijvoorbeeld easy dot produceren, wat extreem makkelijk te plakken is doordat je kleine foutjes kunt corrigeren. Non-permanente stickers zijn daarnaast eenvoudig te verwijderen.
Bovendien zijn raamstickers tegenwoordig ook dubbelzijdig te bedrukken. En zelfs met een andere boodschap, zodat de bezoekers die al ín de winkel staan een aangepaste uiting te zien krijgen.

#2 Om van de bedrijfsauto een marketingtool te maken

Magneetstickers maken van de bedrijfswagen een marketingtool. Deze non-permanente stickers kun je met een gerust hart op je bedrijfsauto plakken en regelmatig wisselen. Loopt er een actie of wil je tijdelijk een van de diensten extra uitlichten? Communiceer het op een autosticker!

#3 Als add-on op je buitenreclame

Niet elk bedrijf heeft het budget om grootformaat visuals regelmatig te wisselen. Weer een situatie waarin stickers een uitstekende oplossing zijn.

Stickers kun je namelijk óver de buitenreclame heen plakken. Zo kun je ook tijdelijk een andere of juist aanvullende boodschap communiceren, zonder de totale visual te hoeven vervangen.

#4 Om je kantoor in te richten

Een grote glazen pui in je bedrijfspand is natuurlijk heel mooi, maar ook erg open. Te open, soms. Met raamfolie zorg je voor een fijne werkplek. We maakten ook al grote logostickers – zowel op een achtergrond geprint als alleen de uitgesneden logo’s of letters – welke erg decoratief zijn in de entree.

Innovatieve stickers

Met stickers is meer mogelijk dan je denkt. Het houdt niet op bij een rond model, ze kunnen in elke vorm uitgesneden worden, tot ingewikkelde logo’s en losse letters aan toe. Verwijderbare raamstickers kunnen zelfs dubbelzijdig bedrukt worden, er zijn magneetstickers, straat- en vloerstickers en ze kunnen met alle kleuren van de regenboog bedrukt worden. Stickers zijn zo altijd een perfecte oplossing voor het doel van jouw communicatie.

Een kort overzicht van verschillende stickers

– Raamstickers
– Vloer- en straatstickers
– Transparante stickers
– Full color bedrukking tot de max: zelfs metallic en neon
– Stickers van indoor en outdoor kwaliteit
– Magneetstickers
– Permanente en non-permanente stickers
– Etiketten

Meer weten? Kijk verder: functionele stickers en reclame stickers.

Advies op maat

Wil jij iets weten over stickers? We vertellen je graag over de mogelijkheden. 

contact

Daarom GCC

  • Persoonlijk advies
  • De beste kwaliteit
  • Scherp geprijsd

Bekijk ook andere blogs

Hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking!

Hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking! Aan het einde van het jaar kijken we traditiegetrouw even achterom en natuurlijk ook vooruit.   Het jaar 2022 was voor GCC print professionals een jaar waarin we eindelijk weer echt terug naar normaal konden. En normaal is voor ons: altijd een stapje extra zetten, flexibel zijn en natuurlijk [...]

Bekijk hier onze webinar

Webinar

Geen tijd gehad of terugkijken? Hier zie je de highlights van de webinar. Twee van onze specialisten, Jan Siteur en Milou Nowé, bespreken in deze webinar 5 print trends.

Klantbeleving staat voorop

signing-indoor

Klant beleving staat voorop! De consument is zelfs bereid om meer te betalen wanneer de beleving goed is