Web-to-print: opmaak en nabestellen via internet

Onze web-to-print oplossingen maken het je gemakkelijk om printwerk na te bestellen. Documenten die met regelmaat worden bijbesteld met kleine aanpassingen, zoals visitekaartjes, wil je zo efficient mogelijk beheren.

Met 'printing on demand' heb je geen overtollige voorraden: je bestelt je drukwerk wanneer je het nodig hebt. Een uitstekende oplossing voor het bestellen van bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier, folders en kaarten.

Hoe werkt web-to-print

Wij plaatsen alle opmaken in je eigen account op onze online bestelomgeving. Je kunt hierin simpel de variabelen (bijvoorbeeld de naam op een visitekaartje) ingeven, de opmaak inzien en vervolgens gelijk bestellen.

Web-to-print voor direct mail

Het printing op demand systeem is ook ideaal voor het beheren en verzenden van alle soorten direct mail. Je kunt per mailing een database van ontvangers uploaden of selecteren, zo bepaal je dus zelf de hoeveelheid mailstukken per keer. Met een druk op de knop wordt de productie en de verzending van de mailing geregeld: wij ontvangen je order, printen deze en leveren de mailing af bij de post.

Vertel mij meer 

Bel mij

Vul hiernaast je naam en telefoonnummer in als je door ons gebeld wilt worden. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 

*
*
GCC Personal Printers

Waarom GCC print professionals

  • Bijna 30 jaar ervaring
  • Supersnelle levering door eigen productie en koerier
  • Printen en drukken op alle materialen
  • Full service, bv printen en afwerken, verzenden of plakken

Contact

Mis geen nieuws en acties

 

©2016 De Webmakers Gorinchem