Bel 0183 628 288
Start Live chat

Een plakkende boodschap met gepersonaliseerde stickers

Bestel hier makkelijk en snel jouw stickers. Weet je precies wat je wil of heb je advies nodig? Wij lichten graag onze diverse sticker mogelijkheden toe.

Welke soorten stickers zijn er?

Er zijn diverse soorten stickers te verkrijgen en wij kunnen ze allemaal personaliseren maar wanneer gebruik je nou wat? Onze experts kijken naar de ondergrond van het te beplakken gebied, het formaat, de functie en de boodschap van de sticker. Op basis van die informatie kan hij/zij een grondig advies uitbrengen.

sticker op rol

Stickers op rol

Heb jij een webshop en wil jij je pakketten gepersonaliseerd dichtplakken? Gebruik dan onze stickers op rol.

Raamsticker

Raamstickers

Gebruik onze raamstickers voor een professionele uitstraling of reclame.

vloersticker

Vloerstickers

Vloerstickers kunnen zowel als reclame- en als functionele stickers worden ingezet.

Functionele stickers

Misschien werk je in een gebouw met veel glazenwanden en vind je het onprettig wanneer men op je werk mee kan kijken? Dan brengen wij graag onze one-way-vision folie aan op de ramen. Deze stickerfolie zorgt voor meer privacy. Je kunt wel naar buiten kijken maar men kan niet meer naar binnen kijken.

 

Bij functionele stickers kun je ook denken aan vloerstickers. De afgelopen twee jaar zijn de vloerstickers niet meer uit ons dagelijks leven te denken. Het is een goede manier om bijvoorbeeld 1,5 meter aan te geven voor een kassa. Je kunt ze ook gebruiken als route door het pand of als reclame-uiting. Onze vloerstickers zijn afgewerkt met een speciale kraswerende- en antislip laag zodat ze lang mooi blijven. En dankzij onze moderne middelen zijn de stickers makkelijk te verwijderen zonder lijmresten.

Reclamestickers

Wij leveren zowel groot- als klein formaat stickers. Heb jij een webshop en wil jij je pakketten gepersonaliseerd dichtplakken? Bestel dan hier jouw unieke rolstickers. Je kunt je eigen vorm, maat, kleur en logo kiezen en wij gaan voor je aan de slag. Beplak je auto met een magneetsticker om zo nog meer op te vallen. Onze magneetstickers zijn speciaal ontworpen voor op auto’s. De stickers zijn weersbestendig, blijven veilig op hun plek en zijn eenvoudig te verwijderen. Ook handig voor bedrijven waar het niet altijd prettig is om reclame te maken zoals een makelaarskantoor of advocatenbureau.

 

Wil je meer opvallen? Gebruik onze raamstickers voor een professionele uitstraling of reclame. Onze raamstickers kunnen dubbelzijdig en in fullcolour worden geprint. Denk je nog groter? Wij hebben speciaal stickermateriaal dat gemaakt is voor buiten. Dit kan op grootformaat en kan tegen weer en wind. Onze professionals komen graag lang om jouw gehele gevel en vloer te beplakken met jouw gewenste uiting.

Milieuvriendelijke stickers

Ben jij ook milieubewust bezig met je bedrijf? Kies dan voor onze ecovriendelijke inkt en PVC vrije stickers. PVC staat voor Polyvinylchloride, dit is hoofdzakelijk gemaakt van aardolie en zout. Het winnen van aardolie is uiteraard geen milieuvriendelijke activiteit. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer waardige alternatieven die we kunnen bieden. In plaats van PVC, gebruiken wij stickermateriaal gemaakt van bijvoorbeeld Polypropyleen of Polyethyleen. Deze materialen doen zeker niet onder aan de kwaliteit en mogelijkheden van PVC maar het grote voordeel is dat ze volledig recyclebaar zijn.

Daarnaast kunnen we met trots melden dat onze groot-formaat printer RICOH Pro 5160 E voorzien is van een Greenguard Gold Certificaat. Dit betekent dat de machine voldoet aan werelds strengste standaarden voor lage emissie en vluchtige organische stoffen (VOS).

 

Momenteel onderzoeken onze leveranciers de vele innovatieve mogelijkheden om hun materiaal zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Wij houden de ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten en leren steeds meer.

Geen lijmresten

We begrijpen de nachtmerrie van achtergebleven lijmresten goed en daarom zijn onze stickers makkelijk te verwijderen en laten geen lijmresten achter.

Makkelijk te plakken

Dankzij het materiaal Easydot gaat het aanbrengen van de sticker vanzelf. Liever uitbesteden? Onze professionele signmakers doen het graag voor je.

Fullcolour

Met onze speciale machines is het mogelijk om de gewenste stickers op fullcolour, dubbelzijdig en in diverse vormen te produceren.

Antislip laag

De vloerstickers zijn voorzien van een antislip- en kraswerende laag zodat veel verkeer geen probleem is.

Gepersonaliseerde stickers

Gebruik jouw logo, huisstijl, kleuren. Indien gewenst kan onze interne ontwerpstudio je helpen om een mooi ontwerp te maken.

Stickers bestellen

Stickers zijn er in diverse soorten en maten en kunnen gebruikt worden voor veel verschillende doeleinden. Kunnen onze stickers helpen jouw doel(en) te bereiken? Laat het ons weten! Bestel makkelijk en snel of vraag onze professionals om advies. Bekijk ons ook eens op Facebook en Instagram

Prijsaanvraag
Privacy statement
Print- en drukwerk

PERSOONLIJK

Snel en gemakkelijk!

Print- en drukwerk

ONE STOP SHOP

Lekker efficiënt!

Print- en drukwerk

GCC RECLAME STUDIO

Altijd een professionele uitstraling!

Print- en drukwerk

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Uw wensen gegarandeerd!

×