Bel 0183 628 288
Start Live chat

Ons team

Dit zijn de mensen die voor jou aan de slag gaan en je opdracht aannemen, produceren, afwerken én afleveren.

Frank

“Het bieden van de beste oplossing voor onze klanten is mijn drijfveer en dat zit ook echt in het bedrijf. Ik blijf altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en als ik ook maar denk dat iets mijn klanten kan helpen, wil ik er alles over weten.”

Yolanda

“GCC is een bedrijf dat continue in beweging is, meegaat met de tijd en met de vraag van klanten. Hoewel ik al ruim 25 jaar verbonden ben aan GCC, het wordt nooit saai.”

Lucien

“Samen met mijn team zorg ik ervoor we het maximale halen uit de productie in Breda. Sales, orderbegeleiding en zelf de handen uit de mouwen steken; geen dag is hetzelfde.”

Ronald

“Ik fungeer als een soort helikopter, naast het orderbureau is ook het reilen en zeilen van de hele organisatie mijn verantwoordelijkheid.”

Jan

“GCC is zo’n ontzettend flexibel bedrijf. Binnen die flexibiliteit probeer ik toch de structuur en de grote lijnen te handhaven.”

Chantal

“Met zoveel printopdrachten en regelmatig spoedorders is onze planning een puzzel die ik elke dag met veel plezier oplos.”

Hindrik

“Sommige klanten hebben geen huisstijl of nog geen idee hoe hun uiting eruit moet komen te zien. Dat zijn leuke opdrachten, want dan heb ik als ontwerper alle vrijheid.”

Brenda

“Voor sommige klanten doen we alle vormgeving, van visitekaartje tot complete flyer. Voor andere is het een enkele opdracht. De variatie van een lange klantrelatie en snel contact maakt elke dag anders.”

Sander

”De studio denkt mee met de klant. Door te luisteren naar de wensen en onze creativiteit komen we altijd tot het gewenste resultaat.”

Raoul

“Afdrukken op sticker, spandoek, poster of textiel; die verscheidenheid maakt mijn werkdag. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken.”

Paula

“Bij veel orders komt handwerk kijken. Meer dan je soms zou verwachten. Op die manier maken wij wel echt de producten die de klant nodig heeft.”

Mohammed

“Printen is meer dan alleen de printer aanzetten. De kleuren moeten goed ingesteld worden en per papiersoort zijn er verschillen.”

Maikel

“Signing is nooit hetzelfde en eigenlijk altijd maatwerk. In de veelzijdige opdrachten kan ik echt mijn kennis over signing kwijt.”

Yvonne

“Alle PostNL handelingen zijn mij op het lijf geschreven. Het ene moment verzend ik bijvoorbeeld een container pakketjes voor een webshopeigenaar en daarna schrijf ik het kenteken over van een kersverse autobezitter.”

Tom

“Wij plakken alles op alles. Klanten kunnen hun reclamebelettering dus met een gerust hart aan ons overlaten!”

Gerard

”Wij leveren kwaliteit in de regio’s Breda en Gorinchem.”

Berry

”De printvraag is zeer variërend. Van klein- tot grootformaat en van een enkele print tot grote oplagen. Iedere dag is anders.”

Fanny

”GCC is een innoverend bedrijf. Klantcontact staat hoog bij ons in het vaandel. Netwerken is het liefste wat ik doe.”

Milou

”Achter iedere communicatie uiting zit een strategie. Tegenwoordig is de balans tussen on- en offline een must.”

Giuseppe

“Ik zorg ervoor dat aangeleverde bestanden goed af te drukken zijn. Maar ik maak ook elke dag weer hele verschillende communicatiemiddelen op.”