Ons team

Dit zijn de mensen die voor jou aan de slag gaan en je opdracht aannemen, produceren, afwerken én afleveren.

ons team
Frank

“Het bieden van de beste oplossing voor onze klanten is mijn drijfveer en dat zit ook echt in het bedrijf. Ik blijf altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en als ik ook maar denk dat iets mijn klanten kan helpen, wil ik er alles over weten.”

ons team
Yolanda

“GCC is een bedrijf dat continue in beweging is, meegaat met de tijd en met de vraag van klanten. Hoewel ik al ruim 30 jaar verbonden ben aan GCC, het wordt nooit saai.”

ons team
Jan

“GCC is zo’n ontzettend flexibel bedrijf. Binnen die flexibiliteit probeer ik toch de structuur en de grote lijnen te handhaven.”

ons team
Ronald

“Ik fungeer als een soort helikopter, naast het orderbureau is ook het reilen en zeilen van de hele organisatie mijn verantwoordelijkheid.”

onsteam breda
Isabel

”Sales, order- en productie begeleiding is mijn expertise. Geen dag is hetzelfde en dat maak het werk zo leuk.”

gcc team
Chantal

“Met zoveel printopdrachten en regelmatig spoedorders is onze planning een puzzel die ik elke dag met veel plezier oplos.”

ons team
Hindrik

“Sommige klanten hebben geen huisstijl of nog geen idee hoe hun uiting eruit moet komen te zien. Dat zijn leuke opdrachten, want dan heb ik als ontwerper alle vrijheid.”

ons team
Brenda

“Voor sommige klanten doen we alle vormgeving, van visitekaartje tot complete flyer. Voor andere is het een enkele opdracht. De variatie van een lange klantrelatie en snel contact maakt elke dag anders.”

ons team
Sander

”De studio denkt mee met de klant. Door te luisteren naar de wensen en onze creativiteit komen we altijd tot het gewenste resultaat.”

ons team
Maikel

“Signing is nooit hetzelfde en eigenlijk altijd maatwerk. In de veelzijdige opdrachten kan ik echt mijn kennis over signing kwijt.”

Ons team
Yvonne

“Alle PostNL handelingen zijn mij op het lijf geschreven. Het ene moment verzend ik bijvoorbeeld een container pakketjes voor een webshopeigenaar en daarna schrijf ik het kenteken over van een kersverse autobezitter.”

ons team
Tom

“Wij plakken alles op alles. Klanten kunnen hun reclamebelettering dus met een gerust hart aan ons overlaten!”

onsteambreda
Lottie

”Voor alle creatieve en afwijkende producten hebben wij een oplossing met onze flatbed printer en Zünd. Deze machines zijn mijn specialiteit en ik vind het altijd een uitdaging om weer nieuwe producten te maken en mee te ontwikkelen.”

ons team
Ron

”Ik buig mij over de technische aspecten van de webshop en printportals. Er is zoveel mogelijk om het online bestelproces veilig en makkelijk voor de klant te maken.”

ons team
Youri

“Als allround signspecialist steek ik graag de handen uit de mouwen en ben ik creatief bezig. Van het bestickeren van een bedrijfsauto en het bevestigen van reclamedoeken tot kantoren voorzien van raamfolies. Overal waar ik kom, knapt het op en dat zorgt voor blije klanten. Het is erg dankbaar werk!”

ons team
Rozina

“Samen met het printteam verzorgen we al het zakelijk print- en drukwerk. Alles is mogelijk, van klein tot groot formaat. Geen dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk zo leuk. Met ons team maken we prachtige creaties voor onze klanten.”

ons team
Glenn

“Bij GCC ben ik de onmisbare duizendpoot die bestellingen op tijd bezorgt en altijd klaarstaat om bij te springen. Reparaties, productie – noem maar op! Dankzij de vrijheid en flexibiliteit in het bedrijf, blijf ik met een glimlach werken.”