Bel 0183 628 288
Start Live chat

MVO

Net als dat wij er zijn voor onze klanten, zijn wij er ook voor onze omgeving.

MVO

GCC print professionals neemt zijn verantwoordelijkheid als onderneming en probeert zo veel mogelijk bij te dragen aan initiatieven in de regio.

Wat wij terug doen

De Waardefabriek

Het doel van De Waardefabriek is om jongeren met gedragsproblemen via werkcoaching, stages en detacheringen door te laten stromen naar de arbeidsmarkt. Voor jongeren waarvoor dit niet mogelijk is, regelt De Waardefabriek doorstroming naar interne projecten, scholing of werkvoorzieningen. Met intensieve begeleiding laten zij jongeren zien waarom en hoe ze hun gedrag kunnen aanpassen. GCC print professionals is sponsor van De Waardefabriek.

Blauwzaam

GCC is aangesloten bij Blauwzaam. De Stichting Blauwzaam staat voor bewust ondernemen: “Ondernemen vanuit het hart en met het oog gericht op de toekomst en alle zaken die met die toekomst te maken hebben. Met als doel die toekomst een stukje gezonder dan nu te kunnen overdragen aan ons nageslacht.”
Daar kunnen wij ons helemaal in vinden. Door ons aan te sluiten bij Blauwzaam verplichten wij onszelf om na te blijven denken over onze bijdrage aan de toekomst.

Milieubarometer

Met de milieubarometer meten wij onze Co2 footprint. Het instrument helpt ons om onze kosten en onze milieuprestatie te monitoren. Door onze activiteiten bij te houden in de milieubarometer, besparen we niet alleen op onze kosten, we verminderen ook onze milieubelasting.

Advies op maat

Wil je meer weten over MVO door GCC of heb je een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op. 

Contact

Daarom GCC

  • Persoonlijk advies
  • De beste kwaliteit
  • Scherp geprijsd

Bekijk ook andere producten

×