Ontmoet ons team!

Dit zijn de mensen die jouw opdracht aannemen, produceren, afwerken en afleveren. 

Hannie en Chantal team GCC print professionals.pngOrderbureau

Op het orderbureau werken Chantal en Hannie. Voor de klanten van GCC zijn zij de belangrijkste contactpersonen. Zij nemen orders in behandeling, maken offertes en plannen de uitvoering in. Je kunt ze altijd advies vragen over oplages, papier- of materiaalkeuze en meer.

Hannie: "Ik ga voor klanten altijd op zoek naar de beste oplossing en beste
prijs om hun drukwerk te realiseren. Zo leuk om de klant op deze manier te verrassen."
ronald-200x200px.pngChantal: "Met zoveel printopdrachten en regelmatig spoedorders is onze planning een puzzel die ik elke dag met veel plezier oplos."

Ronald: "Ik fungeer als een soort helikopter, naast het orderbureau is ook het reilen en zeilen van de hele organisatie mijn verantwoordelijkheid."

Productie

productie-200x200px.png

Ons team in de productie weet van aanpakken! Deze professionals verzorgen alle orders en grafische afwerkingen. Van printen tot garenloos brocheren (binnenwerk in omslag lijmen); Paula, Raoul en Mohammed produceren jouw order en werken deze af zoals jij wilt.Mohammed: "Printen is meer dan alleen de printer aanzetten. De kleuren moeten goed ingesteld worden en per papiersoort zijn er verschillen."

Raoul: "Afdrukken op sticker, spandoek, poster of textiel; die verscheidenheid maakt mijn werkdag. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken."
Paula: "Bij veel orders komt handwerk kijken. Meer dan je soms zou verwachten. Op die manier maken wij wel echt de producten die de klant nodig heeft." 

Studiostudio-200x200px.png

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, dat weten onze ontwerpers als geen ander. Jacqueline en Hindrik verzorgen de mooiste vormgeving voor je communicatie. Een totaal nieuw ontwerp of een aanpassing op je bestand, ze weten je altijd te verrassen. 

Jacqueline: "Voor een aantal klanten doen we al jarenlang alle vormgeving. Van visitekaartje tot complete flyer. Ik heb dan vaak aan een half woord genoeg om snel iets te maken."
Hindrik:"Sommige klanten hebben geen huisstijl of helemaal nog geen idee van hoe hun uiting eruit moet komen te zien. Dat zijn leuke opdrachten, want dan heb ik als ontwerper alle vrijheid.

Signing specialist

Een auto wrappen, gedetailleerde belettering of buitenreclame op hoogte bevestigen; Otman draait er zijn hand niet voor om. "Signing is nooit hetzelfde en eigenlijk altijd maatwerk. In de veelzijdige opdrachten kan ik echt mijn kennis over signing kwijt." 

 

Administratie yolanda-200x200px.png

Yolanda zorgt er achter de schermen voor dat bij GCC print professionals alles goed georganiseerd blijft. Hoewel ze in de eerste plaats verantwoordelijk is voor de financiële administratie en HR, helpt ze regelmatig bij de PostNL businessbalie of bemoeit ze zich met de marketing.
Momenteel maakt ze zicht sterk voor de ontwikkeling van de webshop.
Yolanda: "GCC is een bedrijf dat continue in beweging is, meegaat met de tijd en met de vraag van klanten. Hoewel ik al ruim 25 jaar verbonden ben aan GCC, het wordt nooit saai."

 

PostNL balieyvonne-200x200px.png

Yvonne is (samen met Chantal) het aanspreekpunt bij het PostNL Business Point. Zij kan je alles vertellen over postzaken en alle andere diensten van PostNL. 
Yvonne: "Het ene moment verzend ik een container pakketjes voor een trotse webshopeigenaar en vervolgens ben ik getuige het overschrijven van een kenteken voor de eerste auto van een jongeman." 

Meesterbreinfrank-200x200px.png

Frank is de oprichter van GCC print professionals. Ook functioneert hij prima als vliegende keeper en springt hij bij in de productie als het nodig is. Maar meestal bezoekt hij klanten, bedenkt hij nieuwe strategieën en is hij aan de telefoon.

Frank: "Het bieden van de beste oplossing voor onze klanten is mijn drijfveer en dat zit ook echt in het bedrijf. Ik blijf altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en als ik ook maar denk dat iets mijn klanten kan helpen, wil ik er alles over weten."

Koeriersdienst

Dankzij onze eigen koerier kunnen we gemakkelijk met spoed leveren. "Voor GCC kom ik op de gekste tijden op de gekste plekken. Er zijn nou eenmaal opdrachten die met spoed nodig zijn, als de flyers tijdens een beurs ineens op zijn bijvoorbeeld. Dan breng ik het gewoon." 

 

Gebruik maken van 25 jaar ervaring? 

Vraag ons advies

Bel mij

Vul hiernaast je naam en telefoonnummer in als je door ons gebeld wilt worden. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 

*
*
GCC Personal Printers

Waarom GCC print professionals

  • Bijna 30 jaar ervaring
  • Supersnelle levering door eigen productie en koerier
  • Printen en drukken op alle materialen
  • Full service, bv printen en afwerken, verzenden of plakken

Contact

Mis geen nieuws en acties

 

©2016 De Webmakers Gorinchem