MVO

Net als dat wij er zijn voor onze klanten, zijn wij er ook voor onze omgeving. GCC print professionals neemt zijn verantwoordelijkheid als onderneming en probeert zo veel mogelijk bij te dragen aan initiatieven in de regio.

Wat wij terug doen

De Waardefabriek
Het doel van De Waardefabriek is om jongeren met gedragsproblemen via werkcoaching, stages en detacheringen door te laten stromen naar de arbeidsmarkt. Voor jongeren waarvoor dit niet mogelijk is, regelt De Waardefabriek doorstroming naar interne projecten, scholing of werkvoorzieningen. Met intensieve begeleiding laten zij jongeren zien waarom en hoe ze hun gedrag kunnen aanpassen. GCC print professionals is sponsor van De Waardefabriek.

Blauwzaam
GCC is aangesloten bij Blauwzaam. De Stichting Blauwzaam staat voor bewust ondernemen: “Ondernemen vanuit het hart en met het oog gericht op de toekomst en alle zaken die met die toekomst te maken hebben. Met als doel die toekomst een stukje gezonder dan nu te kunnen overdragen aan ons nageslacht.”
Daar kunnen wij ons helemaal in vinden. Door ons aan te sluiten bij Blauwzaam verplichten wij onszelf om na te blijven denken over onze bijdrage aan de toekomst. 

Milieubarometer
Met de milieubarometer meten wij onze Co2 footprint. Het instrument helpt ons om onze kosten en onze milieuprestatie te monitoren. Door onze activiteiten bij te houden in de milieubarometer, besparen we niet alleen op onze kosten, we verminderen ook onze milieubelasting.

 

Bel mij

Vul hiernaast je naam en telefoonnummer in als je door ons gebeld wilt worden. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 

*
*
GCC Personal Printers

Waarom GCC print professionals

  • Bijna 30 jaar ervaring
  • Supersnelle levering door eigen productie en koerier
  • Printen en drukken op alle materialen
  • Full service, bv printen en afwerken, verzenden of plakken

Contact

Mis geen nieuws en acties

 

©2016 De Webmakers Gorinchem