Bel 0183 628 288
Start Live chat

Blog

Waarom de juiste vormgeving van groot belang is

In tijden zoals deze is juist communiceren van zeer groot belang. Op dit moment bevinden we ons allemaal in een zeer vervelende periode, waarbij we goed op elkaar moeten letten. Iedereen zal helaas de gevolgen hiervan voelen. Hopelijk blijft het beperkt tot het opvolgen van maatregelen en richtlijnen en blijft de ziekte iedereen bespaard.

Nog nooit zo belangrijk geweest
De juiste communicatiemiddelen en informatie zijn nog nooit zo belangrijk geweest. In eerste instantie natuurlijk om eventuele besmettingen met het Coronavirus te voorkomen. Maar ook om je omgeving op de juiste manier, goed en herhalend te informeren over de maatregelen en eventuele acties die daarbij horen. Door de juiste informatie te verlenen zal de onwetendheid afnemen en zal eventuele paniek uitblijven.

 

Creëer awareness
Middelen zoals posters, banners en vloerstickers zijn relatief simpel en blijken zeer effectief te zijn. Ze kunnen informatie geven maar ook instructies, zoals 1,5 m afstand houden. Deze middelen vallen op en creëren awareness. Ook preventieschermen die bij kassa’s en balies hangen of op bureaus staan, dragen daaraan bij, maar helpen ook om werknemers, klanten en bezoekers te beschermen tegen eventuele  besmetting.

 

Veiligheid
Het is belangrijk dat iedereen zo veilig mogelijk is en zich veilig voelt. Als panden met dit soort middelen worden ingericht, wordt er duidelijk gecommuniceerd hoe serieus het bedrijf/instantie het virus neemt.

Vormgeving nodig?

Onze studio denkt met je mee! Van visitekaartjes tot aan marketingcampagnes. Vraag het ons.

Daarom GCC

  • Persoonlijk advies
  • De beste kwaliteit
  • Scherp geprijsd

Bekijk ook andere blogs

Een attent gebaar

Desinfectiegel flacon

Je wilt je werkrelatie bedanken voor het vertrouwen in deze tijd of een hart onder de riem steken, maar hoe doe je dat? Lees het hier.

Duurzame signing

Geen zin om iedere dag opnieuw het rood-witte lint op te hangen? Kies voor iets duurzaams! Dat is veiliger en gaat langer mee.

Bekijk hier onze webinar

Geen tijd gehad of nogmaals terugkijken? Hier zie je de highlights van de webinar. Twee specialisten bespreken 5 print trends voor 2020.