Hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking!

Aan het einde van het jaar kijken we traditiegetrouw even achterom en natuurlijk ook vooruit.

 

Het jaar 2022 was voor GCC print professionals een jaar waarin we eindelijk weer echt terug naar normaal konden. En normaal is voor ons: altijd een stapje extra zetten, flexibel zijn en natuurlijk kwaliteit leveren. We willen graag naast jou als klant gaan staan en samen met jou je grafische vraagstuk aanpakken als een volwaardige partner.

Dit mochten we in 2022 al heel vaak, voor veel verschillende opdrachtgevers doen. Graag doen we hier op deze plek een kleine greep uit onze portfolio:

Zo hebben we in Groningen(!) een hotel compleet mogen voorzien van signing, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant.

Voor een internationaal opererende baggermaatschappij hebben we hun bedrijfspand naar een hoger niveau getild door de werkomgeving fijner te maken met behulp van fotopanelen met verschillende afbeeldingen, fotobehang etc.

 

Daarnaast hebben we grote hoeveelheden internationale, medische, informatiepakketten mogen printen en samenstellen. Deze pakketten zijn verzonden over de hele wereld. Voor een internationale fastfoodketen verzorgden we dit jaar regelmatig veel complete actie-pakketten, met flyers, posters, sticker e.d.  Onze studio heeft, naast het reguliere werk ook een groot aantal complete huisstijlen en projecten mogen maken.

 

Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Onze diensten gaan zoveel verder dan print. Dankzij het vertrouwen dat we van jou, onze klant krijgen, wordt dit voor steeds meer mensen duidelijk.

De Inhaker

We kijken ook graag even vooruit. In ons pand aan de Einsteinstraat hebben we momenteel een eigentijds kerstlandschap ingericht met behulp van het systeem ‘De Inhaker’.

 

Dit systeem is echt vernieuwend als het gaat over kortstondige, mobiele presentaties of bijvoorbeeld evenementen of beurzen. We nodigen je hierbij van harte uit om eens langs komen, dan vertellen we je er graag meer over.

Easy Brandportal

Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is de door ons ontwikkelde ‘Easy Brandportal’. Een handige tool om documenten aan te passen, te delen en te bestellen. In de portal wordt je huisstijl continue bewaakt en beschik je altijd over de laatste versie van je document.

 

De portal geeft je de mogelijkheid precies die hoeveelheid drukwerk te bestellen die je nodig hebt. Hierdoor kom je nooit met een overschot te zitten en hoef je dus ook niets weg te gooien. Dit sluit perfect aan bij een van onze speerpunten voor 2023: “Zero Waste Printing”. Hierover binnenkort meer.

Duurzaamheid & MVO

2023 zal voor ons sowieso in het teken staan van duurzaamheid en MVO. Deze weg zijn we dit jaar al ingeslagen o.a. doordat we premium dealer geworden zijn van 3M warmtewerende folies.

 

Hiermee verduurzamen we kantoor- en bedrijfspanden waardoor het binnenklimaat een stuk aangenamer wordt en er minder gestookt maar vooral minder gekoeld hoeft te worden. En dat is dan weer veel beter voor het milieu.

 

Van al deze ontwikkelingen houden we je graag op de hoogte in 2023 via onze nieuwsbrieven en socials.

 

Tot slot willen we je nog heel hartelijk bedanken voor de samenwerking in 2022 en het allerbeste wensen voor 2023. Veel gezondheid, geluk en gezelligheid!

 

Graag tot ziens in het nieuwe jaar!

Frank den Hollander en Team GCC

Advies op maat

Heb je al een idee wat je wilt uitstralen met je bedrijf? Of nog geen idee? We helpen je graag.

Daarom GCC

  • Persoonlijk advies
  • De beste kwaliteit
  • Scherp geprijsd

Bekijk ook andere blogs

Bekijk hier onze webinar

Webinar

Geen tijd gehad of terugkijken? Hier zie je de highlights van de webinar. Twee van onze specialisten, Jan Siteur en Milou Nowé, bespreken in deze webinar 5 print trends.

Klantbeleving staat voorop

signing-indoor

Klant beleving staat voorop! De consument is zelfs bereid om meer te betalen wanneer de beleving goed is

Hoe belangrijk is grafische vormgeving?

Grafische vormgeving

Vanwege tijd of budget ‘knutsel’ je zelf je vormgeving in elkaar, zonder ervaring. Dat begrijpen we. Toch raden we dit af, weten waarom?