Blog

Dit is onze Epson SC-80600.

Extreem kwalitatief printen: dit is de nieuwste generatie printer en hij staat bij GCC

Printers zijn voor de meeste mensen slechts irritante bureau-accessoires: lege cartridges, storing, paperjam. Voor print- en drukwerkliefhebbers zijn printers echter de machtige machines die hun ideeën tot leven brengen. Wanneer het op professionele printers aankomt gaat ons bloed sneller stromen. Onlangs hebben we een parel toegevoegd aan ons machinepark: de Epson SC-80600. 280 kilo printgeweld van de nieuwste generatie.

Waarom zo’n nieuwe printer?

Het is niet zomaar een nieuw speeltje natuurlijk. En met de verhuizing naar de Einsteinstraat investeren we al behoorlijk in de toekomst. Maar het aanbieden van oplossingen voor de print- en drukwerkvraagstukken van onze klanten is wat ons drijft. En vanuit die gedachte blijven we innoveren: we verrassen onze klanten graag met de nieuwste producten en laatste technologieën.

Wat maakt deze Epson printer dan zo speciaal?

De Epson SC-S80600 dus. Een hele mond vol. Dat past ook wel, want deze 280 kilo zware beauty heeft een waslijst aan kwaliteiten.

De nieuwste generatie printkoppen realiseert precieze en nauwkeurige afdrukken van superieure kwaliteit. Bij het zien van het resultaat van deze printer waren we oprecht onder de indruk. Door de volle kleuren komen de prints echt tot leven.

Metallic, wit en PMS kleuren afdrukken

De Epson print natuurlijk in full color, maar ook metallic en wit en zelfs rood en oranje komen vol uit de printer. Is dat bijzonder? Ja, zeker! Een afbeelding van een auto of van sieraden komt met metallic veel beter over. Wit is een kleur die veel printers niet afdrukken; de witte delen worden dan gewoon overgeslagen en dan komt de kleur van het materiaal waarop de afdruk gemaakt wordt naar voren. Zeker bij transparante materialen zoals stickers, geeft dit geen mooi resultaat. Door met wit te printen, komt een afdruk dus ook op doorzichtige folie, stickermateriaal of vinyl perfect over zoals die bedoeld is.

Bedrijven die oranje of rood als huisstijlkleur voeren, kennen het probleem van kleurverschil in druk- en printwerk. Rood en oranje zijn zeer complexe kleuren die vaak niet goed overkomen. De Epson kan printen met PMS kleuren rood en oranje, dus kleurechtheid is gegarandeerd – op elk materiaal.

Printen op allerlei materialen – ook in grootformaat

Wij konden altijd al printen op uiteenlopende materialen, van papier en posters tot spandoeken en vinyl, nu doen we daar nog een schepje bovenop. De nieuwe printer produceert met een ongeëvenaarde kwaliteit en het grootste gemak high-end displays, doorzichtige folie, vinyl, canvas en fotopapier. Ook in grootformaat – de printer kan formaten tot 162,6 cm breedte verwerken.

De features van onze nieuwe printparel in het kort:

– Precieze en nauwkeurige afdrukken
– Resultaten van superieure kwaliteit
– Grootformaat printen , tot 162,6cm breed
– Printen in PMS kleuren – ook rood en oranje
– Metallic printen
– Afdrukken op o.a doek, vinyl, doorzichtige folie, stickers en postermateriaal

De Epson SC-S80600 print je vlaggen, spandoeken, in- en outdoor posters, signing, stickers en ander promotiemateriaal spectaculair kleurecht. Wil je eens kennismaken? Kom eens langs in onze productie.

Advies op maat

Wil je ook metallic drukken, groot formaat printen of een spectaculaire afdruk met witte inkt? De Epson SC-80600 en het team van GCC gaan graag voor je aan de slag.

Daarom GCC

  • Persoonlijk advies
  • De beste kwaliteit
  • Scherp geprijsd

Bekijk ook andere blogs

Hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking!

Hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking! Aan het einde van het jaar kijken we traditiegetrouw even achterom en natuurlijk ook vooruit.   Het jaar 2022 was voor GCC print professionals een jaar waarin we eindelijk weer echt terug naar normaal konden. En normaal is voor ons: altijd een stapje extra zetten, flexibel zijn en natuurlijk [...]

Bekijk hier onze webinar

Webinar

Geen tijd gehad of terugkijken? Hier zie je de highlights van de webinar. Twee van onze specialisten, Jan Siteur en Milou Nowé, bespreken in deze webinar 5 print trends.

Klantbeleving staat voorop

signing-indoor

Klant beleving staat voorop! De consument is zelfs bereid om meer te betalen wanneer de beleving goed is