Bel 0183 628 288
Start Live chat

Blog

Duurzame en kwaliteit signing

Duurzame signing. Misschien had je daar nog niet over nagedacht toen je zo snel mogelijk de Corona richtlijnen duidelijk wilde maken in je bedrijf, winkel of kantoor. Het doel was natuurlijk open blijven en snel communiceren! Logisch, de prioriteiten van iedereen lagen ergens anders.

Het kan beter!

Niemand wil meer vallen, zowel letterlijk als figuurlijk, over dat half vast getapte rood-witte lint. Dat ziet er onprofessioneel uit en is ook nog eens onveilig. Daarbij heb je er ook vast geen zin meer in om dat dagelijks opnieuw te meten en vast te plakken toch? Het kan beter!

 

Originele ideeën 

We hebben al bij meerdere bedrijven en organisaties prachtige oplossingen voorbij zien komen. Deze bedrijven hebben hun eigen identiteit en huisstijl verweven in de coronamaatregelen. Hierdoor maak je een juiste indruk en blijf je professioneel en stijlvol.

 

We zien bijvoorbeeld bijzondere vormen, zoals donuts en hamburgers op de vloeren geplakt. Met daarin de aanduiding om gelieve afstand te bewaren. Maar je kunt ook een mooie tekst nemen zoals: ‘’geef om elkaar en geef elkaar de ruimte’’, of je kunt je eigen huisstijlkleuren en -lettertype gebruiken.

 

Het juiste materiaal

En om deze signing lang mee te laten gaan, wordt er gebruik gemaakt van duurzaam materiaal. Bijvoorbeeld FloorPrint. Dit is speciaal gemaakt voor binnenvloeren en heeft een ribbelstructuur waardoor je hier niet over uitglijdt. En voor wat lastigere oppervlaktes zoals vloerbedekking of eventueel buiten wordt er gebruik gemaakt van WallGrid. De naam geeft het al weg, eigenlijk is het materiaal bedoeld voor muren maar door de hoge hechtingskwaliteit is het ook zeer geschikt voor vloeren.

 

Dus weg met die tijdelijke oplossingen en investeer in creatieve en duurzame (corona) signing!

 

Hieronder zie je aantal voorbeelden

Duurzame signing nodig?

Interesse in zo’n te gekke, originele vloersticker? Laat het ons weten! Van ontwerp tot aan montage.

contact

Daarom GCC

  • Persoonlijk advies
  • De beste kwaliteit
  • Scherp geprijsd

Bekijk ook andere blogs

Een attent gebaar

Desinfectiegel flacon

Je wilt je werkrelatie bedanken voor het vertrouwen in deze tijd of een hart onder de riem steken, maar hoe doe je dat? Lees het hier.

Het belang van de juiste middelen op dit moment

Raamposter

In tijden van Corona is het inzetten van communicatiemiddelen van groot belang. Zo creëer je awareness en veiligheid.

Bekijk hier onze webinar

Webinar

Geen tijd gehad of nogmaals terugkijken? Hier zie je de highlights van de webinar. Twee specialisten bespreken 5 print trends voor 2020.