Case

Buitenreclame van formaat

We hebben een boodschap voor onze ‘buren’. Of eigenlijk, de bezoekers van onze buren. Onze buurman is namelijk de Evenementenhal. En daar komen regelmatig standbouwers. Die ook regelmatig beursmateriaal of promotiemateriaal te kort komen. Een visual die net niet blijkt te passen. Een roll-up banner die stuk is gegaan. En ga zo maar door.

Speciaal voor die standbouwers, die eigenlijk met de handen in het haar zitten, staan wij klaar met ons team. Bij nood loop je toch naar de buren? En we bieden meer dan een kopje suiker. Want in onze flexibele productie kunnen we alle beurs- en presentatiematerialen maken, en veel ook last minute.

Om deze standbouwers te bereiken als de nood het hoogst is, zetten we verschillende communicatiemiddelen in, waaronder ons eigen pand. Dat voorzagen we van buitenreclame van groot formaat.

Buitenreclame van 15 bij 5 meter

En dan bedoelen we ook ├ęcht groot formaat. We bedachten, ontwierpen, produceerden en plaatsen een doek van maar liefst 15 bij 5 meter. Volledig in eigen beheer. En dit is het resultaat.

buitenreclame grootformaat

Advies op maat

Wil je meer weten over groot formaat buitenreclame, stel ons dan gerust je vraag.

Contact gcc

Daarom GCC

  • Persoonlijk advies
  • De beste kwaliteit
  • Scherp geprijsd

Bekijk ook andere cases