Bel 0183 628 288
Start Live chat

Blog

Fotobehang in een zakelijk interieur.

5 inspirerende voorbeelden van fotobehang in een zakelijk interieur

Fotobehang maakt van elke saaie muur een indrukwekkende sfeermaker. In huis, maar ook met zeker in een zakelijk interieur. De grote trend op dit moment is zelf fotobehang ontwerpen.

Je kunt dan denken aan fotobehang op basis van een eigen foto. Of een foto die je zelf hebt uitgekozen uit de beeldenbank. De skyline van je favoriete stad of een foto van de stad waar je kantoor gevestigd is bijvoorbeeld. Een natuurlijke print, zoals een bos, is onverminderd populair. En steeds vaker zien we het gebruik van sfeerbeelden, die beleving toevoegen.

Beeld zorgt voor beleving

Na het zien van de ouderwetse foto van verweerde postbodes op de fiets (fotobehang in het PostNL punt, zie foto hieronder) haal je toch met een ander gevoel de zakelijke post uit de brievenbus. En de foto van verse koffiebonen aan de wand van een koffiecorner maakt de geur en smaak van de koffie die voor je neus staat ineens een stuk intenser.

5x fotobehang in een zakelijk interieur

Fotobehang heeft zo veel mogelijke toepassingen dat het ideaal is voor een zakelijk interieur. Behang met een eigen foto is een oppepper voor een saaie muur in een kantoor of een wand in de receptie. Het is een sfeerelement in een wachtruimte en een eyecatcher in een horecagelegenheid.

Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden van fotobehang in een zakelijke ruimte.

mockup-11
mockup-12
download (1)
download (2)
download

Wil je meer weten over fotobehang, dan kun je hier meer lezen.

Advies op maat

Wil je meer weten over de mogelijkheden van fotobehang, stel ons dan gerust je vraag.

Daarom GCC

  • Persoonlijk advies
  • De beste kwaliteit
  • Scherp geprijsd

Bekijk ook andere blogs

Duurzame signing

Niemand wil meer vallen over dat half vast getapte rood-witte lint. Dat ziet er onprofessioneel uit en is ook nog eens onveilig. Daarbij heb je er ook vast geen zin meer in om dat dagelijks opnieuw te meten en vast te plakken toch? Het kan beter!

Het belang van de juiste middelen op dit moment

In tijden van Corona is het inzetten van communicatiemiddelen van groot belang. Zo creƫer je awareness en veiligheid.

Bekijk hier onze webinar

Geen tijd gehad of nogmaals terugkijken? Hier zie je de highlights van de webinar. Twee specialisten bespreken 5 print trends voor 2020.