Bel 0183 628 288
Start Live chat

Blog

Fotobehang in een zakelijk interieur.

4 inspirerende voorbeelden van fotobehang in een zakelijk interieur

Fotobehang maakt van elke saaie muur een indrukwekkende sfeermaker. In huis, maar ook met zeker in een zakelijk interieur. De grote trend op dit moment is zelf fotobehang ontwerpen.

Je kunt dan denken aan fotobehang op basis van een eigen foto. Of een foto die je zelf hebt uitgekozen uit de beeldenbank. De skyline van je favoriete stad of een foto van de stad waar je kantoor gevestigd is bijvoorbeeld. Een natuurlijke print, zoals een bos, is onverminderd populair. En steeds vaker zien we het gebruik van sfeerbeelden, die beleving toevoegen.

Beeld zorgt voor beleving

Door een doodgewone wachtruimte op te toveren in een bouwkeet, geef je gelijk de sfeer van het bedrijf weer. En na het zien van de ouderwetse foto van verweerde postbodes op de fiets (fotobehang in het PostNL punt, zie foto hieronder) haal je toch met een ander gevoel de zakelijke post uit de brievenbus.

4x fotobehang in een zakelijk interieur

Fotobehang heeft zo veel mogelijke toepassingen dat het ideaal is voor een zakelijk interieur. Behang met een eigen foto is een oppepper voor een saaie muur in een kantoor of een wand in de receptie. Het is een sfeerelement in een wachtruimte en een eyecatcher in een horecagelegenheid.

Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden van fotobehang in een zakelijke ruimte.

Wil je meer weten over fotobehang, dan kun je hier meer lezen.

Advies op maat

Wil je meer weten over de mogelijkheden van fotobehang, stel ons dan gerust je vraag.

contact

Daarom GCC

  • Persoonlijk advies
  • De beste kwaliteit
  • Scherp geprijsd

Bekijk ook andere blogs

Hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking!

Hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking! Aan het einde van het jaar kijken we traditiegetrouw even achterom en natuurlijk ook vooruit.   Het jaar 2022 was voor GCC print professionals een jaar waarin we eindelijk weer echt terug naar normaal konden. En normaal is voor ons: altijd een stapje extra zetten, flexibel zijn en natuurlijk [...]

Bekijk hier onze webinar

Webinar

Geen tijd gehad of terugkijken? Hier zie je de highlights van de webinar. Twee van onze specialisten, Jan Siteur en Milou Nowé, bespreken in deze webinar 5 print trends.

Klantbeleving staat voorop

signing-indoor

Klant beleving staat voorop! De consument is zelfs bereid om meer te betalen wanneer de beleving goed is

×