Print- en drukwerk

Bij GCC verstaan we ons vak als geen ander. We weten precies wat we kunnen en waar we nét dat stapje extra kunnen zetten om u te verrassen met onze veelzijdigheid op het gebied van print-en drukwerk. Dat was 30 jaar geleden al zo en dat is nog iedere dag de drijfveer van ons team. Het hele proces van opdracht tot eindproduct staat in het teken van het positief verrassen van u als klant.

Ons assortiment print- en drukwerk

folder

Folders

Folders kun je bij ons laten ontwerpen, vormgeven en drukken zoals jij dat wilt. Het is een populaire uiting om op een professionele manier uw boodschap over te brengen. Wij helpen je hier graag mee verder.

Kalender

Kalenders

Kalenders hebben we in allerlei verschillende vormen. Ze zijn multifunctioneel en te personaliseren zodat het een handig en leuk item is voor op je bureau of als geschenk.

brochure

Brochures

De meest populaire variant is de brochure geniet met of zonder selfcover. Een geniete brochure wordt gebonden door middel van nietjes in de rug. Je kunt de magazines squarefold (vierkante rug) gevouwen of normaal gevouwen bestellen.

Visitekaartjes

Visitekaartjes

Het belangrijkste doel van business cards is het doorgeven van je naam en je contactgegevens. Daarnaast wil je natuurlijk ook indruk maken; met het ontwerp kun je bijvoorbeeld kwaliteiten van je bedrijf onderstrepen. Wij drukken visitekaartjes naar jouw wens.

Flyers

Flyers

Dat flyers populair zijn snappen wij wel: het is doeltreffende promotie. En dankzij verschillende mogelijkheden is er een flyer voor ieder budget. Je kunt flyers online bestellen via onze webshop. Heb je ze met spoed nodig, neem dan contact met ons op.

Briefpapier

Briefpapier

Briefpapier wordt niet snel gezien als communicatiemateriaal, maar professioneel drukwerk kan écht het verschil maken. Bij ons kun je zakelijk briefpapier bestellen, maar ook ander drukwerk in de huisstijl. Één partner voor al je huisstijl drukwerk dus, dat scheelt jou tijd!

vlaggen

Vlaggen

Wij maken mastvlaggen, gevelvlaggen, beachflags, dropflags en vlaggen op maat. In zwart/wit, full color en alles er tussenin. Natuurlijk bestel je je ook je bedrukte vlaggen bij ons al vanaf één exemplaar. We werken met verschillende materialen, zoals mesh en polyglans vlaggendoek

Boeken

Boeken

Boeken printen en drukken wij al vanaf één exemplaar tot ook grote oplages. Door onze vele mogelijkheden in grafische afwerking maken we altijd het mooiste boek. Kies bijvoorbeeld voor een afwerking met harde of zachte kaft, gelijmd of gebonden binnenwerk, geprint 80 grams papier tot glad fotopapier.

Posters

Posters

Met moderne technieken laten wij jouw posters maximaal opvallen! Wij drukken posters op allerlei verschillende materialen. Maar ook op diverse manieren. We maken daarnaast ook graag kunstwerken van affiches, door het gebruik van spotvernis of metallic inkten.

Banners

Banners

Roll-up banners, L-banners en X-banners zijn gemakkelijk te vervoeren en op te zetten door één persoon. Dit maakt de materialen zeer flexibel inzetbaar. Ideaal als winkelpresentatiemateriaal of om de beursstand aan te kleden

Beurswanden

Beurswanden

Deelname aan een beurs is intensief genoeg. Niemand heeft dan nog zin om te gaan slepen met beurswanden of urenlang bezig te zijn met de opbouw van een beursstand. Onze flexibele presentatiewanden zijn extreem praktisch en door één persoon op te zetten.

stickers

Stickers

Naast de traditionele permanente stickers printen wij ook stickers op verwijderbaar materiaal en zelfs dubbelzijdige full color bedrukking is mogelijk. Wij kunnen daarnaast ook stickers op outdoor materiaal en groot formaat printen. Vraag ons gerust eens naar alle mogelijkheden.

textielframes

Textielframes

We leveren diverse aluminium textielframes met verschillende bevestigingen. Zo zijn er frames voor aan de wand, textielframes die vrijstaand op de vloer geplaatst kunnen worden en frames die aan het plafond gemonteerd kunnen worden.

enveloppen

Enveloppen

Een eerste indruk maak je ten slotte maar één keer. En een mooie bedrukte envelop kan de ontvanger doen besluiten het poststuk tóch open te maken. Bij ons kun je bedrukte enveloppen bestellen, maar natuurlijk ook je huisstijl briefpapier. Dat is makkelijk en scheelt jou tijd.

spandoeken

Spandoeken

Wil je een voordelig spandoek laten drukken, kies dan voor PVC reclamedoek met enkelzijdige bedrukking. Een banner die op hoogte komt te hangen maken we van mesh. Wij drukken ook spandoeken op blockout, geschikt voor dubbelzijdige bedrukking en professionele reclame-uitingen.

Prijsaanvraag print- en drukwerk

Prijsaanvraag
Privacy statement
Print- en drukwerk

PERSOONLIJK

In plaats van het allemaal via internet
uit te zoeken en aan te vragen, bent u bij ons op kantoor altijd welkom. Ook komen wij graag bij u langs om de opdracht door te spreken en u goed te adviseren.

Snel en gemakkelijk!

Print- en drukwerk

ONE STOP SHOP

In plaats van communiceren met
een reclamebureau, een drukkerij én
een pakketdienst, heeft u bij GCC één aanspreekpunt! Van aanvraag tot aflevering nemen wij de totale verantwoordelijkheid om u zo veel mogelijk te ontzorgen.


Lekker efficiënt!

Print- en drukwerk

GCC RECLAME STUDIO

In plaats van standaard bestanden
te printen, ontwerpen wij snel en professioneel uw marketingmiddelen en communicatie-uitingen. We vertalen graag uw ideeën naar mooie creatieve resultaten.


Altijd een professionele uitstraling!

Print- en drukwerk

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

In plaats van te gokken wanneer de pakketdienst uw goederen komt brengen, leveren onze eigen koeriers op de afgesproken locatie, exact op tijd en aan de juiste persoon.


Uw wensen gegarandeerd!